Питання реабілітаційного лікування учасників АТО обговорили в облдержадміністрації

Питання реабілітаційного лікування учасників АТО обговорили в облдержадміністрації

Укрінформ
В Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулася спільна нарада департаменту охорони здоров’я ОДА та виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з питань реабілітації учасників АТО.

У нараді взяли участь заступник директора ДОЗ ОДА Микола Стовбан, начальник відділу ДОЗ ОДА з організації медичної допомоги населенню Ліліана Сабадаш, головний спеціаліст Державної служби України в справах ветеранів війни та учасників АТО в Івано-Франківській області Володимир Веркалець, заступники головних лікарів з медичної частини лікувальних закладів області і з експертизи тимчасової непрацездатності та профільні спеціалісти Фонду.

Під час зустрічі розглянуто питання ефективності реабілітаційного лікування в 2016 році та обговорено організаційну роботу щодо направлення працюючих хворих на відновлювальний етап лікування та перспективу оздоровлення учасників АТО в 2017 році.

У своєму виступі головний спеціаліст Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО в області Володимир Веркалець  ознайомив присутніх з програмою оздоровлення учасників бойових дій, яку здійснює Державна служба та запросив всіх до тісної співпраці та обміном необхідною інформацією для більш ефективного надання путівок на санаторне-курортне лікування  ветеранам війни  та інвалідам. Також попросив звернути особливу увагу на працюючих людей, які мають статус  члена сім’ї загиблого і потребують оздоровлення в санаторних закладах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-