Фахівці Іванківського ЦСПР презентували свою роботу

Фахівці Іванківського ЦСПР презентували свою роботу

Укрінформ
26.01.16 – відбулося засідання круглого столу «Робота Іванківського ЦСПР в напрямку надання допомоги учасникам АТО та їх родинам» за участі представників Поліської райдержадміністрації та спеціалістів Іванківського центру соціально-психологічної реабілітації населення.

26.01.16 – відбулося засідання круглого столу «Робота Іванківського ЦСПР в напрямку надання допомоги учасникам АТО та їх родинам» за участі представників Поліської райдержадміністрації та спеціалістів Іванківського центру соціально-психологічної реабілітації населення (що належить до сфери управління Служби). На засіданні  фахівцем зі зв’язків з громадськістю та пресою Анною Осипенко та психологом Ольгою Гаркушею було презентовано основні напрямки діяльності центру.

Анна Осипенко поінформувала присутніх щодо соціальної, правової, інформаційно-просвітницької  допомоги та фізичної реабілітації захисників, Ольга Гаркуша у своїй презентації зробила акцент на психологічній  роботі саме з бійцями АТО та їх сім’ями. Обговорення нагальних питань на круглому столі продовжили представники адміністрації: заступник голови Поліської  РДА Роман Толстіков, керівник апарату Тетяна Кордун, начальник відділу культури молоді та спорту Віктор Царенок. Важливим було повідомлення  про види діяльності, що здійснюються в їхньому районі протягом останнього року з учасниками АТО.

Про здобутки  у  роботі  з  бійцями  АТО  розповідали також  представник  районної організації «Товариство Червоного Хреста України»  Любов Сергійчук  та член ради ветеранів і представник  учасників АТО Василь Морін.

У ході засідання були напрацьовані пропозиції проведення системних зустрічей спеціалістів Іванківського ЦСПР з учасниками АТО Поліського району для надання їм комплексної  соціально-психологічної  реабілітації та інформаційної підтримки. Насамкінець, заступник голови Роман Толстіков запропонував задля удосконалення запланованої роботи створити мобільну групу спеціалістів Іванківського ЦСПР в Поліському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-