АХА Страхування: страхові виплати по трьох договорах КАСКО перевищили 4,7 млн гривень

АХА Страхування: страхові виплати по трьох договорах КАСКО перевищили 4,7 млн гривень

Укрінформ
Фахівці СК «АХА Страхування» розповіли про страхове відшкодування збитків водіям, які оформили договори КАСКО. Так, в 2016 році сума виплат тільки по трьох випадках перевищила 4,7 млн гривень.

Перша подія сталася в місті Кривий Ріг. О 8:30 ранку страхувальник залишив свою Аudi Q5 на неохоронюваному майданчику біля лікарні. Вийшовши через годину, володар не знайшов свій автомобіль. Страхова виплата в розмірі більше 1,7 млн грн була виплачена клієнту 1 серпня поточного року.

Ще дві страхових події за договорами КАСКО відбулися в Запорізькій області. Власнику Toyota Land Cruiser подзвонили і повідомили, що його автомобіль, припаркований на стоянці, горить. На місці події були виявлені засоби для підпалу і пляшки з-під «коктейлів Молотова». В результаті підпалу, який стався в червні, транспортний засіб повністю згорів. Вже в липні страхувальнику було перераховано виплату, яка склала 1,78 млн грн.

Третя велика подія сталася із застрахованим в АХА Porsche Cayenne в серпні. Під час дощу водій не впорався з керуванням, скоїв наїзд на відбійник, пробив його і з'їхав в поле. В результаті транспортному засобу викликали евакуатор. Виплата в розмірі 1,18 млн грн була оперативно перерахована клієнтові у вересні.

Автомобілі були застраховані за програмою КАСКО «Все включено», тобто, страхування від усіх ризиків. Це дуже зручно для клієнта, оскільки неможливо передбачити, що може статися з автомобілем на дорозі або навіть на стоянці, що охороняється. Крім традиційних ризиків — викрадення, збиток в результаті ДТП, збитки в результаті стихійних лих, пожежі, протиправні дії третіх осіб — АХА за даною програмою відшкодовує збитки, спричинені внаслідок зовнішнього фізичного впливу, інших випадкових подій. Страховка АХА також покриває витрати на евакуацію пошкодженого внаслідок страхового випадку авто з місця ДТП до місця зберігання або ремонту на території України.

В цілому в серпні 2016 року клієнти «АХА Страхування» отримали 47 млн 13 тис. грн страхових відшкодувань по більше ніж 3 тисячам страхових випадків, з яких виплати по КАСКО склали 33 млн 509 тис. гривень.

Досягнення компанії:

  • у 2016 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
  • СК отримала I місце в номінації «Кращий автостраховик» ( за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • «АХА Страхування» присуджено I місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • Названа «Самою страховою компанією» за результатами 2014 р. (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • у 2015 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «Особистість страхового ринку»: 2 місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • «АХА Страхування» входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток в Україні (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
  • За результатами 2015 року «АХА Страхування» займає I місце в Україні по чистим преміям, виплатам, збору страхових премій по КАСКО і I місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу «Insurance TOP»).
  • Станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів СК становить 938,5 млн грн.

Даний прес-реліз доступний на офіційному сайті «АХА Страхування» WWW.AXA-UKRAINE.COM

Контакти:

Марія Озадовська

mariya.ozadovskaya@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-