На РАЕС розпочалося комісійне обстеження у сфері стандартизації

На РАЕС розпочалося комісійне обстеження у сфері стандартизації

Укрінформ
На Рівненській АЕС розпочалося комісійне обстеження діяльності електростанції у сфері стандартизації. Після роботи комісії на майданчику РАЕС пройде чергове засідання Робочої Ради зі стандартизації (РРС). 

Комісійне обстеження пройде за участю десяти представників відокремлених підрозділів та дирекції НАЕК «Енергоатом». Дводенна робота комісії проводитиметься згідно затвердженої програми обстеження відокремлених підрозділів Компанії у сфері стандартизації. Подібна перевірка проводиться раз на три роки. Працівники Рівненської АЕС також входять до складу комісій з обстеження роботи на інших АЕС.

Цьогоріч обстеженню на РАЕС підлягають основні види робіт зі стандартизації в службі забезпечення якості, енергоремонтному підрозділі, цеху теплової автоматики та вимірювань. За підсумками роботи комісії буде складено акт, у якому будуть наведені можливі рекомендації та пропозиції, якщо такі виникнуть.

За словами директора департаменту з управління документацією та стандартизації виконавчої дирекції з якості та управління НАЕК «Енергоатом» Юлії Гашевої, головна мета обстеження – обмін досвідом та обговорення позитивних практик між атомниками, задля вдосконалення роботи усієї галузі.

Також, після завершення комісійного обстеження на РАЕС очікується чергове засідання Робочої Ради зі стандартизації - щорічний захід, місцем проведення якого на сьогодні обрано майданчик Рівненської АЕС. В ході засідання фахівці обміняються інформацією щодо поточних змін у системі стандартизації Компанії, обговорюватимуть питання розвитку (змін та напрацювань) Корпоративного порталу знань, зокрема створення у ньому бібліотеки документів ВАО АЕС та інформаційного ресурсу з Технічних вимог та умов постачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-