Торгова місія України в Польщу: співпраця двох країн набуває нових масштабів

Торгова місія України в Польщу: співпраця двох країн набуває нових масштабів

Укрінформ
13 вересня 2016 року стартує бізнес-форум «Poland-Ukraine», який стане частиною української торгової місії до Польщі.

У рамках даної торговельної місії 13 вересня 2016 року у готелі «Radisson Blu Sobieski» буде проведено бізнес-форум «Poland-Ukraine».

Очікується, що у даному заході візьмуть участь представники понад 10 українських компаній (продукція деяких із них вже завоювала свою нішу на польському ринку). Серед них є як виробничі гіганти, так і невеликі компанії, які прагнуть розширити свої ринки збуту.

У рамках торговельної місії українська делегація візьме участь в офіційному прийомі у Національній опері Варшави, який організовується послом України в Польщі на честь 25-річчя незалежності України. Беручи участь у бізнес-форумі «Poland-Ukraine», представники українського бізнесу матимуть нагоду продемонструвати полякам продукцію власного виробництва, а також обговорити можливості поставки продукції для польського споживача під час В2В-зустрічей.

Міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий має намір очолити українську делегацію та презентувати учасникам форуму експортний потенціал аграрного сектору України.

Ключовою темою переговорів буде просування на ринок Польщі продуктів харчування від українських виробників. Також на бізнес-форумі «Poland-Ukraine» планується панельна дискусія на тему «Торгово-економічні відносини між Україною і Польщею: історія, реалії, перспективи».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-