Відпустка в Карпатах: TUI Ukraine запустила нові тури по країні

Відпустка в Карпатах: TUI Ukraine запустила нові тури по країні

Укрінформ
Відкрити українські курорти з маловідомого боку дозволять нові тури, які запустила компанія TUI Ukraine. У їх числі — збір грибів в Карпатах, романтичні вихідні та wellness-тур.

Для всіх, хто цінує натхненність у відносинах, TUI пропонує провести вихідні в самому відповідному для цього місті — Львові. Цей тур не обмежується походом з екскурсоводом по стандартному набору пам'яток. Закохані пари зможуть відвідати вітальний сніданок з шампанським, витончену вечерю в ресторані з панорамними видами, цікавий квест з дегустаціями в знакових ресторанах.

Всі готелі, які пропонуються для цього туру, розташовані в історичній частині міста, тому туристам гарантований прекрасний вид з вікна і крокова доступність до захоплюючих місць. А ввечері можна познайомитися з загадками міста під час екскурсії з нічним бургомістром.

Наш стрімкий час не дозволяє зменшити темп життя, через що рано чи пізно настає емоційне і фізичне вигоряння. Оновитися допоможе тур «Зцілення душі і тіла в Закарпатті». Відпочиваючі зможуть пожити в екологічно чистому місці — Сваляві, попити знамениті мінеральні води, поправити своє здоров'я в санаторії, а заодно відвідати кілька цікавих місць поблизу.

Також туристи отримають індивідуальну консультацію лікаря, який розробить програму оздоровлення, розраховану на період перебування в санаторії. Здорове харчування з екологічно чистих карпатських продуктів, басейн і свіже повітря швидко повернуть в тонус навіть самих змучених трудовими буднями міських жителів.

Для тих же, хто не може собі дозволити відірватися від міського життя більш ніж на пару днів, але теж хоче привести думки і тіло в порядок, компанія TUI розробила wellness-тур «Між тілом і душею», який включає проживання на вихідних в п'ятизірковому готелі Львова та насичену детокс-програму.

Туристи зможуть освоїти основні принципи аюрведи, дізнатися про значення води для організму. Для кожного буде розроблена індивідуальна фітнес-програма, розрахована на весь час перебування в готелі. СПА-процедури повернуть в душу спокій, а в тіло — розслабленість і сили.

Що може бути краще, ніж провести відпустку всією сім'єю? Для тих, хто хоче побачити нові місця і одночасно оздоровити дітей, підходящим варіантом буде тур «Чарівні краси Карпат», що передбачає проживання в комфортабельному готелі серед прекрасної гірської природи, цікаві екскурсії та спеціалізовану дитячу анімаційну програму.

Не забула компанія TUI і про любителів лісових прогулянок . Для них розроблено тур «Лісовими стежками Карпат», під час якого туристи зможуть взяти участь в тихому полюванні на гриби в прекрасних карпатських лісах і дізнатися секрети їх приготування в кращих традиціях західноукраїнської кухні.

Довідка:

Компанія TUI — найбільший туроператор України, який об'єднує понад 200 агентств по всій країні. Входить в міжнародний холдинг TUI Group зі штаб-квартирою в Німеччині.

Контакти:

Довідки та консультації цілодобово:

0 (800) 500-394 (в Україні дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні)

+380 (44) 205-00-40 (длядзвінків з-за кордону)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-