Вінницьких «кіборгів» відзначили обласними нагородами та волонтерськими відзнаками

Вінницьких «кіборгів» відзначили обласними нагородами та волонтерськими відзнаками

Укрінформ
Вінницьких «кіборгів» відзначено обласними нагородами та волонтерськими відзнаками «За оборону країни» у рамках зустрічі голови ОДА Валерія Коровія та представника Фонду Оборони країни з учасниками оборони Донецького аеропорту та їх сім’ями. 

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА. 

«Найбільший урок двох з половиною років трагічних подій на Сході України полягає в тому, що ми, як ніколи, почали усвідомлювати: ніхто, крім нас, не буде захищати нашу країну, не буде її розбудовувати та робити все для того, щоб в нашій державі добре жилося. Кажуть, що в кожної нації є історичний період розвитку, коли формуються герої країни, – з тих людей, які в повсякденному житті, можливо, були й непоміченими. Фактично, на ваших долях, на ваших зусиллях відбудовується нова, сучасна історія української держави, пишуться її героїчні сторінки», - звернувся з вітальним словом до учасників зустрічі Коровій. 

Зустрічі голови ОДА та представника Фонду Оборони країни (м. Дніпро) Наталі Хазан з вінничанами – учасниками оборони ДАП та членами їх родин відбулась 2 липня. Валерій Коровій подякував вінницьким «кіборгам» за подвиг та запевнив, що обласна влада працює над тим, аби всебічно підтримати учасників АТО у вирішенні проблемних побутових питань.

Посадовець також поінформував присутніх про роботу, яка здійснюється на території Вінниччини у питаннях безпекового характеру, зокрема, щодо підтримки розташованих в області військових частин, заходів з розширення мережі військкоматів та відновлення обліку військовозобов’язаних, підтримки та допомоги учасникам АТО.

Відтак, керівники Вінниччини разом з волонтером Фонду вручили учасникам зустрічі Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, грошові винагороди та волонтерські відзнаки Фонду – «За оборону країни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-