Новий модуль mOne Shop дозволить за пару годин запустити торговий майданчик онлайн

Новий модуль mOne Shop дозволить за пару годин запустити торговий майданчик онлайн

Укрінформ
Компанія Singree розробила спеціальний модуль «mOne Shop», який забезпечить швидкий запуск електронного торговельного майданчика.

Одеса, 1 червня 2016. «mOneShop» — це модуль, який дозволяє запустити повноцінну торговельну площадку за кілька годин. Тепер стати адміністратором власної e-commerce платформи легко: необхідно лише придбати модуль «mOne Shop» з ліцензією 1С-Бітрікс, перенести необхідні дані і здійснити всі необхідні настройки. Після цього можна залучати на майданчик продавців, завантажувати списки товарів і заробляти на транзакціях.

«MOne Shop» — рішення для тих, хто хоче використовувати тенденції ринку на користь бізнесу. Так, незважаючи на кризу і загальне падіння попиту, кількість продажів в мережі тільки зростає. Торгові майданчики встигли міцно закріпитися на ринку і конкурують з інтернет-магазинами і e-commerce сайтами.

Модуль «mOne Shop» розроблений для малого і середнього бізнесу: у нього прийнятна ціна, основні «продають» можливості і мінімум налаштувань «з коробки». Крім того, «mOne Shop» — єдине повністю адаптоване рішення для країн СНД, що передбачає зрозумілий функціонал російською мовою.

До інших конкурентних переваг модуля від Singree можна віднести:

  • широкі можливості інтеграції з 1С «з коробки»;
  • інтуїтивно зрозумілий інтерфейс;
  • наявність мобільного версії;
  • вбудовані маркетингові можливості.

Встановивши модуль «mOne Shop», власник отримує доступ до повноцінної торговому майданчику. Основні можливості адміністратора наступні:

  • створення і редагування категорій товарів, додавання товарів від продавців;
  • відправка прайс-листів продавцям;
  • статистика по продавцях, продажу та покупцям;
  • контроль статусу товарів;
  • виставляння комісії для продавців, категорій товарів і окремих товарів;
  • відгуки та рейтинг продавців, покупців;
  • створення блогів, форумів, опитувань;
  • додавання інфоблоків: веб-аналітика, контент, e-mail розсилки, тригерні розсилки, реклама;
  • зв'язок з технічною підтримкою Singree.

Запущена торгова площадка зручна для продавців і покупців. Перші можуть довантажувати списки товарів, вести статистику по товарах і покупцям, виставляти статус товарів і багато іншого. Другі — шукати і порівнювати товари, відстежувати статус товару, залишати коментарі та виставляти рейтинг покупцям і т. п.

Є два основних пакети модуля «mOne Shop»: «Малий бізнес» і «Бізнес». Перший пакет підійде невеликим компаніям і стартапам. Другий пакет — для тих компаній, які знають, що таке on-demand модель, і хочуть використовувати просунуті можливості «mOne Shop», такі як «розумна» веб-аналітика, створення програм лояльності, запуск афіліатських програм і т. п.

Компанія Singree планує вдосконалити модуль і додати нові можливості: мобільний додаток, знижки та рекламу, інтеграцію з CRM, додавання нових інфоблоків. При покупці модуля Singree дарує 5 годині на настройку і перенесення даних. Кожен покупець гарантовано отримує пакет оновлень після випуску нової версії модуля.

Про компанію Singree

Компанія Singree заснована в Одесі в 2009 році. Це багатопрофільна веб-студія, яка займається розробкою і просуванням сайтів, створенням додатків і маркетплейсів. З 2011 року студія спеціалізується на кастомній розробці маркетплейсів різного типу. Модуль «mOne Shop» — перше рішення по створенню торгового майданчика «з коробки». Singree активно співпрацює з IT-компаніями України, країн СНД і США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-