Компанія «Двері Білорусі» створила систему повного циклу ведення бізнесу

Компанія «Двері Білорусі» створила систему повного циклу ведення бізнесу

Укрінформ
ТПГ «Двері Білорусі» розробила одну з найбільш конкурентоспроможних систем ведення бізнесу. Це дверний бізнес повного циклу: від постачання сировини до виробництва готової продукції на власних потужностях і її продажу в фірмових салонах, бренд-відділах і онлайн-магазині «Двері Білорусії».

Новий підхід дав можливість споживачам купувати вхідні та міжкімнатні двері ТМ «Двері Білорусії» високої якості і сучасного дизайну за низькою ціною.

Виробничі комплекси торгово-промислової групи «Двері Білорусі» пройшли сертифікацію за міжнародним стандартом системи управління якістю ISO 9001:2000 (Quality Management Systems). Компанія використовує сучасні технології не лише у виробництві, а й у сфері маркетингу, розвиває мультиканальні продажі, а також забезпечує організацію торгівлі, логістичну та рекламну підтримку партнерів.

На даний момент компанія «Двері Білорусі» має в Україні широку роздрібну мережу, яка налічує 135 фірмових салонів, дилерську мережу (300 партнерів), систему філій та логістичних складів, адаптивний інтернет-сайт, а також міжнародні торговельні мережі та інтернет-ресурси. Готова продукція успішно реалізується в семи країнах світу. Це дає можливість істотно знизити собівартість продукції, а, отже, і роздрібну ціну вхідних і міжкімнатних дверей ТМ «Двері Білорусі». При цьому якість продукції постійно покращується. Контроль якості здійснюється на всіх ланках виробництва та продажу: підбір сировини — виробництво за стандартами ISO — продаж у фірмовій роздрібній мережі. Підсумок 10 років роботи — більше 1 мільйона задоволених покупців «Дверей Білорусі».

ТПГ «Двері Білорусі» виробляє і реалізує міжкімнатні двері, вхідні металеві двері та двері спеціального призначення.

Споживачам пропонуються міжкімнатні двері різних видів — шпоновані, екошпон та вироблені з масиву натуральної деревини (сосни, дуба, вільхи). Вхідні металеві двері виконані в трьох сегментах — преміум, середній та стандарт; вони мають захисні функції, звуко-, теплоізоляцію і за дизайном поєднуються із міжкімнатними дверима. Міжкімнатні та вхідні двері є серійною продукцією, що відповідає будівельним нормам і стандартам відповідних країн, де реалізується.

Двері спеціального призначення від Компанії «Двері Білорусі» — протипожежні, димонепроникні, вологостійкі, звукоізоляційні та інші — виготовляються відповідно до проектів замовників за індивідуальними розмірами і вимогам, в залежності від функціонального призначення та естетичних побажань.

У фірмових салонах «Двері Білорусі» представлені ідеальні рішення для всіх типів приміщень, будь-якого інтер'єру та екстер'єру. Двері, що личитимуть затишній квартирі, заміському котеджу, завжди можна буде знайти у салонах компанії.

Контакти:

+38 (067) 825-36-26

http://dveribelorussii.com.ua

dveribelorussiimain@gmail.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-