Про роботу органів соцзахисту Чернігівської ОДА

Про роботу органів соцзахисту Чернігівської ОДА

Укрінформ
29 березня 2016 року в Департаменті соціального захисту населення Чернігівської облдержадміністрації відбулося засідання Колегії “Про підсумки роботи органів соціального захисту населення області у 2015 році та пріоритетні завдання на 2016 рік”.

Серед запрошених були завідувач сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції у Чернігівській області Альберт Черешко та керівник Центру допомоги учасникам АТО Світлана Горюнова-Зубашевська.

Захід проходив за участі заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Наталії Романової. Відзначаючи непросту економічну та політичну ситуацію у державі, військовий конфлікт на Сході України, масове переміщення громадян із зони конфлікту, різке підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та постійні зміни у законодавстві, вона зауважила, що діяльність органів соціального захисту населення сьогодні, як ніколи, потребує і сил, і фахових навичок, аби гідно “тримати оборону на передовій” та швидко реагувати на виклики сьогодення.

Про відповідальність перед краянами говорив і директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Олег Русін: “До зони нашої відповідальності, серед інших, увійшли і ті, хто зі зброєю в руках боронив та продовжує захищати незалежність і територіальну цілісність України. Це учасники антитерористичної операції. І наше з вами завдання, аби кожен з них – від офіцера до рядового – всі, хто служить Україні, відчували повагу та бажання допомогти з боку кожного управлінця і чиновника. Ми повинні забезпечити героям достойне місце у мирному житті, подбати про їхні родини, зробити все від нас залежне, щоби їхня рука була твердою, а тил – захищеним. І це – наш фронт”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-