Прес-брифінг ПБГ «Ковальська»: 60 РОКІВ будуємо Україну

Прес-брифінг ПБГ «Ковальська»: 60 РОКІВ будуємо Україну

Укрінформ
23 березня 2016 року на виставці InterBuildExpo відбудеться прес-брифінг, присвячений 60-річному ювілею ПБГ «Ковальська».

23 березня 2016 року о 12:00 на виставці InterBuildExpo (1 павільйон, стенд А131) відбудеться прес-брифінг, присвячений 60-річному ювілею ПБГ «Ковальська». У програмі брифінгу – сучасна ситуація на будівельному ринку України та світові тенденції розвитку будівельної галузі; відкриття ювілейної експозиції та презентація нового стилю Групи; відповіді на питання.

Головні спікери брифінгу – перші особи ПБГ «Ковальська»: Президент Олександр Сергійович Пилипенко і Генеральний директор Сергій Олександрович Пилипенко.

Почесний гість ПАТ «ЗЗБК ім. Світлани Ковальської»: ветеран праці Станіслав Петрович Щербина.

Олександр Пилипенко – учасник всього періоду розвитку ПБГ «Ковальська», пройшов шлях від рядового працівника до Президента компанії. Розповість, як вдалося перетворити невеличкий «Завод залізобетонних конструкцій №3» в потужну будівельну вертикально-інтегровану корпорацію, яка сьогодні є Лідером будівельної галузі України. До її складу входить 17 підприємств, у тому числі 9 заводів-виробників, що дозволяє будувати вже не окремі будинки, а цілі міста.

Понад 60% житла в місті Києві зведено за участю ПБГ «Ковальська».

Сергій Пилипенко – послідовник будівельної справи. Як і батько, починав з азів. На практиці вивчав напрямки виробництва у всіх структурах корпорації, а також опановував досвід подібних підприємств за кордоном. Розповість про сучасні тенденції розвитку підприємства, особливості внутрішньої організації, можливості утримання лідерських позицій на ринку під час кризи. З його слів журналісти також дізнаються, що саме стало мотивом рестайлінгу компанії, оновлення її логотипу та фірмового стилю.

На брифінгу відкриється історія назви ПБГ «Ковальська», маловідомі факти з історії підприємства та перспективи його розвитку.

Прес-служба Асоціації «Промислово-будівельна група «Ковальська»

Тел./факс: (044) 591-70-44; (095) 281-47-27.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-