Розпочало роботу нове незалежне онлайн-радіо Блогер ФМ

Розпочало роботу нове незалежне онлайн-радіо Блогер ФМ

Укрінформ
Незалежне інтернет-радіо Блогер ФМ розпочало свою діяльність в Україні. Пілотна серія радіопередач з'явилася на Soundcloud в 2015 році, а нині на офіційному сайті Bloger.fm доступний прямий ефір, публікуються інтерв'ю з відомими людьми та анонси майбутніх передач.

Програмний директор Bloger.fm Михайло Оболенцев зазначив, що інтернет-радіо не фінансується політичними або будь-якими іншими організаціями. Проект працює виключно завдяки підтримці його засновників. Задекларований цей принцип і на офіційному сайті медіапроекту: «Незалежність трансляцій Bloger.fm обмежується лише рамками нашого світогляду і повагою до аудиторії».

Журналісти Bloger.fm аналізують популярні блоги та соціальні мережі, презентуючи своїм слухачам останні соціально-політичні новини України та світу. Такий підхід дозволяє більш динамічно відстежувати соціальні зміни в житті українців. Доповнюють ефір якісні добірки української та зарубіжної музики.

«Родзинка» проекту — авторські програми, в числі яких транслюються ранкове шоу «Блоги ефіру», музична ретро-програма «PlayBack», «Казки дiда Панаса» та інші. Журналісти проекту беруть інтерв'ю у відомих українців, висвітлюючи важливі для жителів країни питання.

Колектив Bloger.fm: Михайло Оболенцев, Артем Хосонов, Марія Стрільцьова, Андрій Депр, Олександр Міхно, Денис Сумкін, Олена Я і Віра Сєчкіна. Основний пріоритет проекту — об'єктивна подача інформації без політичного впливу і стороннього фінансування.

Bloger.fm знаходиться на етапі становлення і розглядає ідеї та зауваження щодо можливого співробітництва або поліпшення якості контенту.

Контакти:

тел: +38 (067) 21-21-000

info@bloger.fm

Skype:bloger.fm

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-