Компанія «Смарт Вікна» пропонує розсувні віконні системи SWS у Запоріжжі

Компанія «Смарт Вікна» пропонує розсувні віконні системи SWS у Запоріжжі

Укрінформ
Компанія «Смарт Вікна» пропонує встановлювати розсувні вікна в кухні, на балконі, лоджії та інших кімнатах і приміщеннях. Розсувні вікна, перегородки або двері системи SWS допомогають заощадити простір у кімнаті.

Більшість мешканців квартир або будинків знайомі з проблемою, коли для того, щоб відкрити вікно, потрібно спочатку відсунути штори, прибрати речі з підвіконня і лише потім власне відкрити вікно. Цю проблему вирішують розсувні системи. Широкі можливості системи SWS допомагають зберегти дорогоцінні метри і сантиметри, сприяють наповненню будинку природним світлом і максимально спрощують побут.

Слайдингова система відмінно підходить для урізноманітнення будь-якого простору. Адже дана конструкція дозволяє відокремити одне приміщення від іншого, і розрахована на неопалювані приміщення, такі як балкони, зимові сади, садові альтанки та лоджії.

Розсувні вікна, перегородки або двері системи SWS від компанії «Смарт Окна» дають можливість заощадити простір у кімнаті. Надійність і простота системи доповнюється 2-ма типами рам, стулок, фурнітурою і додатковими профілілями. Дані системи вирішують будівельні та дизайнерські завдання. Багато хто вибирає систему SWS завдяки її елегантному дизайну та практичним особливостям. Мова йде, наприклад, про зниження втрати тепла, довговічність в порівнянні з деревом, а також про можливість встановлення москітної сітки уздовж конструкції на зовнішній стороні.

Красу та простоту у використанні — ось що приховує елегантна розсувна профільна система. Конструкція роликової системи дозволяє відкривати стулки плавно і безшумно. І що особливо важливо, вони є стійкими до різних деформацій.

Вікна-купе широко застосовуються в країнах Європи, що підтверджує практичну користь таких вікон. Хто, як не європейці, може оцінити якісний продукт.

Що отримує клієнт при покупці вікон-купе?

Розсувні системи — це економія простору, раціональна організація робочого місця та зручність у користуванні, а також — високі показники тепло- і звукоізоляції. Особливо зручною дана система є для володарів вузьких балконів або лоджій. Такі вікна у відкритому положенні не перешкоджають руху по балкону, що трапляється при використанні звичайних дверей. Вони також не заважають розташуванню меблів або декору на лоджії чи балконі.

А на кухні можна ідеально поєднати вікна-купе зі стільницею чи мийницею. Звичайне вікно з фурнітурою не дає можливості ефективно використовувати місце біля нього. Розсувна система не лише економить місце, але і відкриває вид на вулицю, що приносить господарці більше задоволення від приготування їжі.

12 переконливих причин використовувати розсувні віконні системи SWS:

  1. Простота у використанні;
  2. Теплий пвх-профіль;
  3. Відсутність проблем з регулюванням фурнітури;
  4. Легкість в установці на будь-які балкони та лоджії;
  5. Можливість встановити енергозберігаючий склопакет;
  6. Надійність фурнітури;
  7. Наявність щіткового ущільнювача, що забезпечує тепло- і шумоізоляцію;
  8. При необхідності можна встановити москітну сітку;
  9. Являє кілька типів відкривання стулок;
  10. Відсутні «глухі» ділянки при відкриванні;
  11. Виготовляються з екологічно чистого матеріалу, що не шкодить здоров'ю;
  12. Простота у використанні.

Функціональність і зручність поєднані в розсувних вікнах-купе, що й робить їх незамінними в сучасних будинках і квартирах. За матеріалами компанії «Смарт Вікна»: http://smartokna.com.ua.

Контакти:

м. Запоріжжя, вул. Щаслива, б. 9

(099) 557-70-17

(067) 621-80-99

(061) 270-44-04

zp_kraft@mail.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-