Спеціалісти «Сервіс Принт» розповіли про те, як економити на заміні картриджів

Спеціалісти «Сервіс Принт» розповіли про те, як економити на заміні картриджів

Укрінформ
Чому при виборі принтера потрібно звертати увагу на картриджі і їх сумісність, а також про те, як економити на друку, розповіли спеціалісти «Сервіс Принт».

Щоб максимально скоротити витрати на друк, важливо правильно підібрати офісну оргтехніку. І в першу чергу слід визначитися з маркою принтера — запчастини і картриджі для популярних брендів коштують значно дорожче.

Картриджі до лазерних принтерів поділяються на два види — оригінальні і сумісні. Перші виробляються компаніями безпосередньо для власних лінійок, а сумісні — сторонніми виробниками. І якщо оригінальні картриджі, наприклад, для принтерів Canon, коштують від 30 доларів, то сумісний коштуватиме в середньому $10.

Чому заправляти картриджі вигідніше ніж придбати нові?

Заправка картриджів для лазерних принтерів в середньому коштує 5 доларів. Це ще дешевше покупки нового сумісного картриджа на $30 на місяць. Але тут є один нюанс — оригінальні картриджі мають набагато більший ресурс і здатні пропрацювати до 20 циклів.

Тому розраховуючи витрати, слід враховувати покупку нового оригінального картриджу. Таким чином, за 20 циклів, або за три роки використання, доведеться витратити всього 130 доларів, що на $230 менше регулярної покупки навіть дешевих сумісних картриджів.

Як пов'язані відновлення картриджів та ремонт принтерів?

Практично будь поломка в тій чи іншій мірі торкається картридж:

  • друк повністю або частково білого аркуша може говорити про несправності оптики, блоку проявки, високовольтного блоку або коротрона;
  • чорні смуги говорять про пошкодження блоку проявки або високовольтного блоку;
  • заминання паперу може бути наслідком несправного валу, коротрона або високовольтного блоку.

У середньому відновлення картриджа коштує 14 доларів, а проводити процедуру доведеться не частіше разу на рік або після 10 заправок залежно від якості самого картриджа. Враховуючи складність несправності, робота може зайняти до одного дня. Несправності ж самого принтера — валу, муфти або ролика подачі паперу, майданчики відділення або оптичних датчиків є нескладними несправностями, а ремонт принтерів у цьому випадку займає кілька годин.

Щоб бути впевненим у якості виконаних робіт, слід звертатися тільки в перевірені центри з обслуговування офісної техніки. Так, один з кращих центрів — Сервіс Принт, оскільки він використовує тільки якісні витратні матеріали та оригінальні запчастини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-