«Розетка» запропонувала нові моделі дитячих регланів

«Розетка» запропонувала нові моделі дитячих регланів

Укрінформ
Інтернет-магазин «Розетка» запропонував нові моделі регланів для хлопчиків. На них поширюються акційні пропозиції. Розширений асортимент толстовок доступний у відповідному розділі.

Який одяг може сподобатися дитині найбільше? Навряд чи мова йде про шкільну форму. Або навіть святковий костюм, незважаючи на його елегантність. Хлопчикам підійде вбрання, в якому можна як побігати, так і піти в гості до друзів. Хороший вибір — толстовки.

Зараз під толстовкою мається на увазі плечовий одяг в спортивному стилі. Вона зазвичай нагадує досить щільний трикотажний джемпер. Існує чимало різновидів цього виду одягу. Наприклад, моделі з капюшоном, застібкою-блискавкою, коміром на гудзиках.

Одяг традиційного фасону відрізняється досить глибоким вирізом горловини. Крім того, в асортименті бренду представлені реглани з капюшоном, кишенями і застібкою-блискавкою. Така річ може використовуватися як легкий верхній одяг для теплого сезону.

 

Практичні моделі з енергійним дизайном пропонує португальський бренд Tiffosi. Це типово спортивні речі, виконані з щільного трикотажу, з гладкою лицьовою поверхнею і м'яким виворотом. Горловина, низ і рукави мають еластичну рифлену облямівку.

Прикладом продукції марки може бути ця модель http://rozetka.com.ua/tiffosi_10007525_001_152/p4162078/.

Спортивний стиль — найбільш комфортна форма одягу для хлопчиків, непосидючих і невгамовних. Зручні, практичні толстовки і реглани чудово підійдуть для прогулянок, активних ігор, різних позашкільних занять. Вони також можуть стати в нагоді для школи, якщо там допускається вільний стиль одягу. Реглани зазвичай виконують з щільних, дихаючих матеріалів, приємних до тіла. Вони надійні, довговічні і не вимагають складного догляду. А стильний спортивний дизайн напевно сподобається їх власникам.

Знайти великий вибір дитячих регланів можна в інтернет-магазині «Розетка». Магазин пропонує речі різних розмірів для різних віків. Зараз там можна знайти вироби з нових колекцій відомих виробників дитячого одягу. Для ряду моделей діють акційні пропозиції.

Повна версія публікації доступна на B2Blogger.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-