Стартап Person.Money залучив близько $1 500 000 інвестицій

Стартап Person.Money залучив близько $1 500 000 інвестицій

Укрінформ
Person.Money представили свій продукт — монети Personcoin — тільки в грудні 2015 року і до теперішнього моменту залучили близько півтора мільйона доларів інвестицій. Основну частку, за повідомленням засновника компанії, склали кошти, отримані від продажу монет Personcoin за Bitcoin.

Основна частина інвесторів — приватні особи. Розмір грудневих інвестицій, отриманих відразу після виходу релізу, досяг $655 000. На початку січня поточного року вдалося залучити ще $800 000.

Кошти від продажу монет Personcoin будуть спрямовані на отримання банківських ліцензій та популяризацію проекту Person.Money в США, країнах Єврозони, Україні, КНР, Індонезії та РФ. Кількість користувачів системи до теперішнього моменту досягла 10 000.

Засновник компанії — підприємець з Латвії Viktors Sinavskis — заснував Person.Money у листопаді 2014 року. Головний офіс, відділи маркетингу і продажів знаходяться в Чехії. Команда розробників проекту розташована в Ризі, відділ підтримки клієнтів і частина відділу продажів — у Ризі та Лондоні.

Монети Personcoin (https://personcoin.org), розроблені в компанії Person.Money (https://personmoney.com), являють собою окремі рекламні майданчики. Власник монети може розмістити на ній свою рекламу або перепродати рекламне місце сторонньої компанії або конкретній людині.

Рекламне місце на Personcoin надається довічно. Робота системи заснована на принципі баз даних Blockchain (https://en.wikipedia.org/wiki/Block_chain_(database). Цей же принцип є основою інших криптовалют, які використовують у світі.

Можливості системи Person.Money дозволяють здійснювати в межах однієї бази Blockchain мультивалютні грошові перекази із збереженням інформації про всі здійснені операції. Основною перевагою Personcoin для російського і китайського ринків, на відміну від Bitcoin, є легальність на території цих країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-