Полторак хоче поліпшити

Полторак хоче поліпшити "солдатську кухню" - з 30 до 200 продуктів. Відео

Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак у суботу під час робочої поїздки до Львівського гарнізону,перевірив хід експерименту з харчування, що стартував в Академії Сухопутних військ.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Ми змінюємо підходи до забезпечення військовослужбовців. Одним з аспектів реформи забезпечення якраз і є покращення харчування. Сподіваюся, вже за рік усі частини Збройних Сил України будуть харчуватися за таким принципом", - зазначив Полторак.

Нагадаємо, пілотний проект з харчування стартував 16 вересня на базі кількох військових підрозділів. Суть експерименту — вдосконалити якість харчування, враховуючи світові практики. За встановленими нормами, до раціону харчування бійців входили близько 30 продуктів, а за вдосконаленим меню — їх більше 200. Це дає змогу урізноманітнити меню та надати право вибору страв військовослужбовцям.

Читайте також: Міноборони просить з бюджету 68 мільярдів

Після опрацювання пілотного проекту будуть ухвалені відповідні рішення щодо організації нової системи харчування в масштабі всіх Збройних Сил. А вже ближче до січня 2016 року в рамках експерименту почнуть харчувати за новими стандартами не лише у пункті постійної дислокації військової частини, але й на полігонах та в зоні проведення АТО.

Відео: прес-служба Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-