Вибори на 205-му пройдуть без міжнародних спостерігачів

Вибори на 205-му пройдуть без міжнародних спостерігачів

Укрінформ
Жодна міжнародна організація не зверталася до Центральної виборчої комісії із заявами щодо реєстрації своїх спостерігачів на проміжних виборах до Верховної Ради у 205-му одномандатному виборчому окрузі (м. Чернігів).

Про це на брифінгу в Києві заявив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Жодна міжнародна організація не зверталась до Центральної виборчої комісії щодо реєстрації офіційних спостерігачів на цих виборах (у 205-му окрузі - ред.)», - сказав він.

Охендовський підкреслив, що наразі вже сплив встановлений законодавством термін для подачі заяв про реєстрацію міжнародних спостерігачів.

Водночас голова ЦВК підкреслив, що своїх спостерігачів на проміжні вибори у Чернігові зареєстрували чотири українські громадські організації. Також, за його словами, стежити за виборами будуть і спостерігачі від окремих кандидатів у народні депутати.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народних депутатів у 205-му одномандатному виборчому окрузі в м. Чернігів на 26 липня цього року. На момент завершення реєстрації кандидатів у народні депутати в окрузі до парламенту балотувалися 127 осіб. Пізніше 36 з них зняли свої кандидатури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-