Укрінформ знову передав гуманітарну допомогу в зону АТО. Фото

Укрінформ знову передав гуманітарну допомогу в зону АТО. Фото

Укрінформ
Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ" у середу передало бійцям добровольчого батальйону особливого призначення МВС України "Київ-1" чергову гуманітарну допомогу для зони АТО.

Зокрема, на фронт повезуть пакунки з жіночим, чоловічим та дитячим одягом, дитячі іграшки, солодощі.

Акцію Укрінформу підтримала українська письменниця Ліна Костенко, яка передала воїнам книги поезії з автографами. Вручила їх бійцям донька поетеси Оксана Пахльовська.

 

На фото: Професор Оксана Пахльовська передає книжки поезій Ліни Костенко бійцю добровольчого батальйону особливого призначення МВС України "Київ-1" Юрію Чебану.

"Ці хлопці, які стоять поряд з нами зараз їдуть туди і вони захищають не тільки Київ, не тільки Україну, вони захищають Європу, вони захищають усе людське на цій землі. І будь що б ми зробили - це буде мало. Що таке перемога в цих умовах, я не знаю, все одно перемога буде наша через те, що людське перемагає, як би не було страшно і важко. Мама передає вам насамперед величезне вітання, величезну повагу і величезну любов. І радість і щастя що в нашій країні ми зараз можемо сказати, що в нас є чоловіки, таких яких мабуть ніде немає", - сказала Пахльовська.

В свою чергу, бійці батальйону висловили подяку Ліні Костенко за книги, зазначивши що духовна підтримка також важлива для бійців.

Читайте також: Українські військові привезли допомогу в прифронтові міста. Фото

Підрозділ батальйону "Київ-1" разом з гумдопомогою, яку зібрали співробітники агентства, вирушить на Донбас 19 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-