Текст коаліційної угоди оприлюднять сьогодні - Луценко

Текст коаліційної угоди оприлюднять сьогодні - Луценко

Укрінформ
Текст коаліційної угоди, яка стане планом реформ в Україні та фундаментом, навколо якого об'єднаються демократичні сили, буде оприлюднено вже сьогодні.

Про це на брифінгу у понеділок заявив лідер партії “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко, передає кореспондент Укрінформу.

“Протягом сьогоднішнього дня буде оприлюднено текст коаліційної угоди, котрий ми пропонуватимемо нашим партнерам. Він міститиме в основному скорочений варіант президентської програми “Стратегія-2020” та календарний графік законодавчих ініціатив, котрий має підтримати парламентська більшість”, - сказав Луценко.

За його словами, Президент і Прем'єр-міністр уже провели перемовини щодо утворення коаліції. А на сьогодні запланована зустріч представників цих двох політичних сил у розширеному форматі.

“Також зараз ми пропонуємо долучитися до цих ініціатив партіям Майдану: “Самопомочі”, “Свободі” та “Батьківщині”, - зазначив лідер БПП.

Читайте також: Створити коаліцію зобов'язані партії Майдану - Аваков

При цьому він наголосив на аморальності переведення коаліційних переговорів у площину партійних квот після перемоги Революції гідності.

“Особисто я вважаю це аморальним після Революції гідності і повного перезавантаження політикуму України. Тим не менш, ми готові говорити про принципи та реформи, а потім про їх виконавців... Я думаю, що всім, хто так хоче негайно отримати крісло, треба трохи заспокоїтися і подумати, для чого крісла отримують політики - для результату”, - підкреслив Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-