У парках Києва з'явиться безкоштовний WI-FI

Укрінформ
Проект “Free WI-FI Kiev” користується успіхом у жителів столиці

Проект “Free WI-FI Kiev” користується успіхом у жителів столиці.

Про це у четвер на прес-конференції заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

“Запущеним до Дня Києва 27 травня цього року проектом “Free WI-FI Kiev” тільки за перший тиждень скористалися понад 12,5 тисячі киян і гостей столиці", - сказав Крамаренко.

За його словами, у планах столичної влади до кінця серпня 2012 року створити безкоштовні мережі інтернет за технологією WI-FI на площі Івана Франка, в парку Тараса Шевченка, на Оболонській набережній, Контрактовій площі та у парку Позняки. "Поки що швидкість цих мереж буде невисока - 2 мб/сек., але згодом вона зростатиме", - сказав Крамаренко.

Чиновник також відзначив, що згодом кияни самі визначатимуть, де у місті необхідно встановити подібну послугу з безкоштовного виходу в Інтернет. Для цього на сайті КМДА буде створено сторінку для голосування, де кожний може висловити з цього питання", - сказав він.

Руслан Крамаренко також розповів, що впровадженням у Києві безкоштовної мережі WI-FI зацікавилися корейські компанії, які згодні встановити цю послугу по всьому Києву.

27 травня запрацювала безкоштовна мережа "KYIV FREE Wi-Fi" у центрі Києва – на вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до Бессарабського ринку).

Андрій Шульга. КИЇВ. 7 червня 2012 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-