Швеція продовжить допомагати у реабілітації українських військових - КМДА

Швеція продовжить допомагати у реабілітації українських військових - КМДА

Відео
Укрінформ
Заступниця прем’єр-міністра Швеції – міністр з питань енергетики, бізнесу й індустрій Швеції Ебба Буш запевнила у готовності її країни й надалі співпрацювати з Києвом у сфері охорони здоров’я, зокрема у реабілітації українських військовослужбовців.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Учасники шведської урядової делегації відвідали Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни та поспілкувалися з медичним персоналом і пацієнтами закладу.

За словами Поворозника, умови перебування українських воїнів і рівень оснащення відділень, де їх реабілітують, справили на іноземних гостей неабияке враження. Відремонтовані відділення – це про якість, зручність і максимальну адаптацію під потреби пацієнта. Рівень підготовки реабілітологів і результати їхньої роботи заслуговують окремої уваги, підкреслив він.

Читайте також: Швеція готова й надалі допомагати Україні з відновленням енергетики - віцепрем’єрка

"Адже саме завдяки їм захисники України після реабілітації в госпіталі мають шанс на якісніше життя після важких поранень, отриманих у боях за нашу Україну”, - зауважив Поворозник.

"Швеція й надалі співпрацюватиме з містом у сфері охорони здоров’я, зокрема в реабілітації українських бійців", - запевнив Поворозник і подякував партнерам за готовність допомагати.

Як повідомляв Укрінформ, шведський бізнес готовий до співпраці з українськими компаніями у високотехнологічних галузях.

Фото: picture-alliance/D. Kalker

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-