Кличко відреагував на створення ТСК щодо ефективності влади Києва

Кличко відреагував на створення ТСК щодо ефективності влади Києва

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що розраховує на ґрунтовну й результативну роботу нової тимчасової комісії, утвореної Верховною Радою для дослідження ефективності функціонування столичних органів влади.

Про це мер написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його словами, це «добре, що провладні нардепи зацікавилися нарешті тим, як відбувається життєдіяльність Києва під час війни».

Він нагадав, що столиця вже кілька років чекає на ухвалення народними депутатами важливих для неї законопроєктів, зокрема щодо збереження культурної спадщини, відповідальності за порушення комендантської години й недопуск в укриття, розвитку територій та меж міста тощо.

«Сподіваюся, депутати проаналізують і цю ситуацію теж та допоможуть Києву, нарешті ухваливши ці законопроєкти. Тому розраховуємо на ґрунтовну й ефективну роботу нової тимчасової комісії», – зазначив Кличко.

Читайте також: Києву знадобиться кілька років, щоб вийти на довоєнні соціально-економічні показники - Кличко

Мер пообіцяв забезпечити фахівцям комісії ознайомлення з тим, як працює місто.

Як повідомлялося, Верховна Рада ухвалила проєкт постанови №10460 про утворення тимчасової спеціальної комісії з питань дослідження ефективності функціонування органів публічної влади Києва як столиці України під час воєнного стану.

Очолить комісію депутат від партії «Слуга народу» Віталій Безгін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-