Кличко показав Боррелю наслідки ракетної атаки РФ по Києву

Кличко показав Боррелю наслідки ракетної атаки РФ по Києву

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко показав високому представнику Європейського Союзу Жозепу Боррелю наслідки повітряної атаки російських військ, здійсненої на столицю вранці 7 лютого, зокрема пошкоджену багатоповерхівку в Голосіївському районі.

Як передає Укрінформ, про це Кличко повідомив у Фейсбуці

У спілкуванні з Боррелем мер наголосив на гострій необхідності подальшої допомоги Україні системами протиповітряної оборони, озброєнням та боєприпасами. 

«Оскільки Росія продовжує варварські обстрілювати цивільну інфраструктуру і житло українців, вбивати мирних людей. І агресор сам не зупиниться. Партнери повинні розуміти всю серйозність моменту. І для мирного майбутнього Європи в тому числі», – підкреслив Кличко.

За його словами, Боррель запевнив, що ЄС продовжить підтримувати Україну та допомагати їй.

Як повідомляв Укрінформ, високий представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики, віцепрезидент Європейської комісії Жозеп Боррель 6 лютого прибув до Києва. У межах свого візиту він виступив на засіданні Верховної Ради.

Читайте також: У Києві відновили рух транспорту, який був змінений через ракетну атаку

Через ракетну атаку РФ ранок середи, 7 лютого, Боррель провів в укритті. Цього разу в небі над столицею та на підступах до неї протиповітряна оборона України знищила близько 20 ворожих ракет.

У Голосіївському районі столиці внаслідок ракетної атаки пошкоджень зазнав 18-поверховий житловий будинок. Постраждав також Дніпровський район. 

Унаслідок ракетної атаки на Київ четверо людей загинули, ще 40 дістали поранення.

Фото: Фейсбук Віталія Кличка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-