У Дніпровському районі через ракетну атаку - без опалення 355 будинків

У Дніпровському районі через ракетну атаку - без опалення 355 будинків

Відео
Укрінформ
Аварійна бригада Київтеплоенерго вже працює над ліквідацією пошкодження теплової мережі на вулиці Павла Усенка, що утворилося внаслідок ракетної атаки російських військ, завершити ремонт планується протягом доби.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Київська міська державна адміністрація.

Зазначається, що, за даними Київтеплоенерго, пошкоджень зазнав трубопровід великого діаметру – 600 мм. Станом на цей час пошкодження локалізоване, розпочаті роботи з його усунення.

«Через падіння уламків під час ранкового ракетного обстрілу зафіксовані пошкодження двох високовольтних ліній, що призвело до знеструмлення обладнання одного з великих теплоджерел Києва. Внаслідок цього стався гідроудар, що призвів до пошкодження магістральної тепломережі діаметром 600 мм на вул. Павла Усенка у Дніпровському районі», – уточнили в КМДА.

Повідомляється, що на час ремонту тимчасово відключена тепломагістраль від одного з теплоджерел Києва. Тимчасово відсутнє опалення у 355 житлових будинках. Для максимально швидкого відновлення теплопостачання до робіт залучений додатковий персонал.

Читайте також: Мешканцям Дніпровського району повернули світло після ранкового обстрілу

Паралельно фахівці розгорнули мобільну котельню на території корпусу опікового центру Київської міської клінічної лікарні № 2, щоб забезпечити медичний заклад опаленням на період відновлювальних робіт, адже специфіка лікування його пацієнтів потребує дотримання відповідного температурного режиму.

Наслідки ракетного удару РФ. Дніпровський район / Фото: Анатолій Сірик, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, зранку 7 лютого російські загарбники вкотре здійснили на Україну масовану повітряну атаку. Вибухи пролунали, зокрема, у Києві.

У небі над столицею та на підступах до неї протиповітряна оборона знищила близько 20 ворожих ракет.

Унаслідок повітряної атаки РФ пошкоджень у Києві зазнав 18-поверховий житловий будинок у Голосіївському районі. Також пошкодження зафіксовані у Дніпровському районі столиці. Станом на цей час відомо про чотирьох загиблих і 38 поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-