У Києві проводять безпекові навчання - розгортають блокпости та перевіряють транспорт

У Києві проводять безпекові навчання - розгортають блокпости та перевіряють транспорт

Фото
Укрінформ
У різних районах столиці проводитимуть безпекові навчання з 25 по 28 грудня.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Київської міської військової адміністрації, передає Укрінформ.

“Угрупування сил і засобів оборони міста Києва у взаємодії з Київською міською військовою адміністрацією, патрульною і національною поліцією та іншими структурними підрозділами проводитимуть безпекові навчання в різних районах столиці з 25-го по 28-ме грудня!” - поінформував начальник КМВА Сергій Попко.

Читайте також: Ніхто не дав зелене світло гучним гулянням - КМВА про дозвіл кафе та ресторанам працювати до 23:00

Він зазначив, що ці навчання передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків, елементів інженерних загороджень.

За умовами, відбувається відпрацювання перевірки транспорту, документів, елементів захисту блокпоста, певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи.

Навчання має завдання - удосконалення системи управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки (у випадку загострення ситуації) та певні заходи щодо захисту цивільного населення.

“Такі тренування потрібно проводити системно, а за результатами штатного аналізу, після тренувань, виявляти недоліки, виправити помилки і ще краще готуватися до виконання важливого завдання – захисту Києва та його мешканців від потенційних загроз”, - додав Попко.

Читайте також: Наєв показав тренування підрозділів, які захищають кордон із Білоруссю

Як повідомляв Укрінформ, у Дарницькому районі столиці з 11 по 14 грудня проходили військові навчання Угруповання сил і засобів оборони Києва.

Перше фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-