У столиці 30 листопада та 1 грудня пройдуть безкоштовні екскурсії

У столиці 30 листопада та 1 грудня пройдуть безкоштовні екскурсії

Укрінформ
У Києві 30 листопада та 1 грудня проведуть три безоплатні екскурсії.

Як передає Укрінформ, про це Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації повідомляє у Фейсбуці.

Зважаючи на дуже великий попит та обмежену кількість місць під час воєнного стану, реєстрація є обов'язковою. Місця зустрічей вказані в анкетах.

Під час екскурсії "Київ: стежиною воєнної історії" (реєстрація), яка розпочнеться у четвер, 30 листопада, о 15:00, можна пройтися вулицями Печерська та познайомитися з рядом об’єктів мілітарної історії Києва, а також дізнатися про події багатолітньої боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Маршрут пройде поряд з Центральним будинком офіцерів Збройних сил України, через Маріїнський парк до Будинку командувача військ Київського військового округу. Закінчиться екскурсія на Арсенальній площі.

Також у четвер, 30 листопада (реєстрація) о 15:00 можна потрапити на екскурсію "Все починається з Університету". Її учасникам розкажуть, як університет дав початок розбудові нового кварталу Києва, а також познайомлять з історією створення біля червоного корпусу парку і ботанічного саду.

Маршрут пройде від станції метро "Університет" через Ботанічний сад імені академіка О.В.Фоміна до червоного корпусу КНУ та бібліотеки імені В. І. Вернадського. Закінчиться екскурсія прогулянкою парком Шевченка.

На екскурсії “Провулками київського Кудрявця” (реєстрація), яка розпочнеться у п’ятницю, 1 грудня, о 15:00, можна познайомитися з літописними місцями Києва і творіннями видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, що мешкали в цій місцевості у різні часи.

Маршрут пройде від Львівської площі через Вознесенський узвіз та Кудрявську площу до вулиці Січових стрільців.

Читайте також: У Києві ялинку встановлять на Софійській площі за рахунок меценатів - Кличко

Як повідомляв Укрінформ, у Музеї Києва відкрилась виставка старовинних ялинкових прикрас і різдвяних артефактів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-