На Бориспільському шосе у ДТП загинуло подружжя, двоє дітей травмовані

На Бориспільському шосе у ДТП загинуло подружжя, двоє дітей травмовані

Фото
Укрінформ
Правоохоронці розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 25 листопада на Бориспільському шосе в Києві, в якій загинули водій легкового автомобіля та його дружина, а двоє малолітніх дітей травмувались.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва у Фейсбуці.

«Працівники поліції попередньо встановили, що керманич автомобіля «Рено» вʼїхав у задню частину напівпричепа вантажівки «Сканія». Водій великогабаритного транспорту зупинився у третій смузі для руху з пʼяти наявних, виставив знак аварійної зупинки та очікував патрульних поліцейських для оформлення автопригоди з іншою автівкою», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві водій збив патрульного та намагався втекти з місця ДТП

Зазначається, що внаслідок ДТП водій легкового автомобіля «Рено» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці, а його дружину та двох малолітніх дітей негайно госпіталізували до лікарні. «На жаль, жінка померла. Діти наразі перебувають під наглядом лікарів», - уточнили в столичній поліції.

У рамках відкритого за ст. 286 Кримінального кодексу України провадження слідчі зʼясовують усі деталі та механізм автопригоди.

Читайте також: На Вінниччині в ДТП загинули четверо людей, ще двоє травмовані

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада через дорожньо-транспортну пригоду на Бориспільському шосе був ускладнений рух транспорту в напрямку Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-