У Києві відкрилась виставка про історію розвитку технологій зв’язку

У Києві відкрилась виставка про історію розвитку технологій зв’язку

Фото
Укрінформ
У Національному музеї історії України відкрилась виставка “На зв’язку!”, присвячена історії розвитку технологій зв’язку в Україні та світі.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство культури та інформаційної політики повідомляє у Фейсбуці.

“В експозиції представлені старовинні листи, листівки, телефонні й телеграфні апарати, таксофон, що стояв у Києві на Подолі у 1990-х роках, а також почути переговори по російській рації Р-168, що була знята нашими військовими з російської командно-штабної машини, знищеної у боях під Києвом у 2022 році”, - йдеться в повідомленні.

Також на виставці діє інтерактивна локація “кабінет Стіва Джобса”, облаштована Музеєм техніки Apple техномережі YABLUKA, де можна сфотографуватись за столом відомого винахідника.

Як зауважили в МКІП, партнерами проєкту виступили Державний політехнічний музей імені Бориса Патона, компанія “Укртелеком”, Національний університет оборони України, Музей техніки Apple від техномережі YABLUKA.

Виставка триватиме до кінця 2023 року.

Читайте також: Мінцифри розробило дорожню карту регулювання штучного інтелекту в Україні

Як повідомляв Укрінформ, у галереї “Хлібня” Національного заповідника “Софія Київська” відкрилась виставка “ВДНГ: (не)зупинений час”, яка триватиме до січня 2024 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-