Київ збільшив допомогу підрозділам Сил оборони - місто виділяє 1,26 мільярда

Київ збільшив допомогу підрозділам Сил оборони - місто виділяє 1,26 мільярда

Укрінформ
Київська міська рада додатково збільшила фінансування міської цільової програми «Захисник Києва» на 1 мільярд 260 мільйонів. Ці кошти підуть на матеріально-технічне забезпечення сил безпеки і оборони.

Про це у Телеграмі повідомив київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

“Київрада на позачерговому засіданні знову збільшила допомогу нашим захисникам. Зокрема, депутати проголосували за збільшення фінансування міської цільової програми «Захисник Києва» на 1 мільярд 260 мільйонів. Ці кошти підуть на матеріально-технічне забезпечення сил безпеки і оборони”, - зазначив Кличко.

Мер столиці уточнив, що виділені гроші підуть на придбання автотранспорту, БПЛА, оптичних прицілів, приборів нічного бачення, ремонт та відновлення техніки та інше необхідне.

Він додав, що це – субвенція і кошти перераховуються військовим підрозділам.

Також Кличко поінформував, що Київрада виділила Департаменту транспортної інфраструктури понад 1,2 мільярда гривень на регулювання тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті.

“Бо ціна поїздки 8 гривень давно не відповідає собівартості проїзду. Оскільки вартість ми не підвищуємо, а транспортним підприємствам працювати треба, мусимо забезпечити їм таку можливість”, - підкреслив міський голова.

Читайте також: У столиці затвердили цільову програму підтримки киян-захисників - Кличко

Як повідомляв Укрінформ, раніше Київська міська рада додатково збільшила фінансування міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони «Захисник Києва» до п'яти мільярдів гривень.

Фото: klichko.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-