У Києві відбувся благодійний конкурс краси на підтримку ЗСУ

У Києві відбувся благодійний конкурс краси на підтримку ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Києві відбувся благодійний конкурс краси "Charity Queen", спрямований на підтримку 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша.

Про це повідомили організатори конкурсу під час пресконференції в Укрінформі.

Серед спікерів заходу були організатори благодійного проєкту - Ірина Оськіна - голова ГО "Асоціація королев України", співорганізаторка благодійного проєкту "Charity Queen & Charity Queen Awards", організаторка жіночих проєктів, громадська діячка; Олена Бринза - співзасновниця ГО «Асоціація Королев України», співорганізаторка благодійного проєкту "Charity Queen & Charity Queen Awards", громадська діячка; Катерина Саліковська - переможниця благодійного проєкту Charity Queen, юристка, благодійниця; фіналістки конкурсу Лідія Лободіна, Альона Богданова, Олена Купецька, Надія Чернявська, а також партнери проєкту Олександр Вознюк - голова ВГОІ "Правозахисна спілка інвалідів", який також був модератором пресконференції, Лала Цукерман - директорка БО "БФ Народжені перемагати", Дмитро Посунько - голова Всеукраїнської громадської організації "Національна Асоціація спинальників України",  номінантка премії Charity Queen Awards Наталія Гасюк - бойова медикиня, санінструкторка, волонтерка, та вдови загиблих Героїв з дітьми.

"Ми вирішили зробити благодійний конкурс краси. Нас запитують, чому саме конкурс краси. Тому що іншого ми не вміємо робити. Ми об'єднали жінок, партнерів, зірок і зробили такий масштабний проєкт. Цей проєкт набирає обертів, і ми плануємо вже наступний сезон", - сказала голова ГО "Асоціація королев України", співорганізаторка благодійного проєкту Ірина Оськіна.

Ірина Оськіна - голова ГО "Асоціація королев України", співорганізаторка благодійного проєкту "Charity Queen & Charity Queen Awards"

Вона зазначила, що заявок на участь у конкурсі було дуже багато, учасниць конкурсу відбирали з усіх міст України. 

Благодійний проєкт був спрямований на підтримку 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша.

У Києві відбувся благодійний конкурс краси "Charity Queen" / Фото: Анатолій Сірик, Укрінформ

"У цій бригаді мій чоловік. Він пішов в ЗСУ одразу після початку війни. Тому ми обрали саме цю бригаду. І завдяки цьому проєкту ми зробили цей збір. І зібрали понад 200 тисяч гривень. Зараз ми вже купили тепловізори і їх передали", - сказала Оськіна.

Олена Бринза - співзасновниця ГО «Асоціація Королев України», співорганізаторка благодійного проєкту "Charity Queen & Charity Queen Awards"

“Наразі ми плануємо проведення наступного заходу наприкінці листопада, так як відразу після завершення першого проекту отримали запит-звернення від іншої бригади Збройних Сил України. Впевнена, що цього разу ми також отримаємо підтримку наших партнерів, адже разом ми можемо значно більше, ніж поодинці. І взагалі, добре серце - це престижно!" - поділилась співзасновниця ГО “Асоціація королев України”, співорганізаторка благодійного проєкту Олена Бринза.

Олександр Вознюк, голова ВГОІ "Правозахисна спілка інвалідів" та голова ГО "Національна Асоціація спинальників України" Дмитро Посунько підтримали благодійну місію проєкту та разом з організаторами Іриною Оськіною та Оленою Бринзою в рамках благодійної акції "Разом до школи" вручили присутнім дітям загиблих Героїв України рюкзаки з канцелярським приладдям,запросивши всіх бажаючих доєднуватися до проєкту в якості учасників та партнерів. 

Олександр Вознюк - голова ВГОІ "Правозахисна спілка інвалідів"

Дмитро Посунько - голова Всеукраїнської громадської організації "Національна Асоціація спинальників України"

“Правозахисна спілки інвалідів” обʼєдналася з “Асоціацією королев України” з метою сформувати новий фронт і допомогти захисникам, і захисницям наближати нашу перемогу. Як кажуть, краса врятує світ. Тому кожен з нас є учасником наближення нашої країни до перемоги”, - прокоментував Олександр Вознюк. 

Директорка БО "БФ Народжені перемагати" Лала Цукерман зауважила, що в рамках проєкту відбулося вручення волонтерської премії "Charity Queen Awards", якою нагородили всіх, хто дотичний до наближення перемоги - волонтери і ті, хто їх підтримує.

Лала Цукерман - директорка БО "БФ Народжені перемагати"

"Ми хотіли нагородити волонтерів цією премією і подякувати за їхній внесок. Щоб вони теж могли якось відчути цю вдячність", - сказала Цукерман.

Читайте також: У Києві відбувся благодійний аукціон на потреби штурмової бригади, яка звільняє Бахмут

номінантка премії Charity Queen Awards Наталія Гасюк

“Війна триває вже 9 років. І ще невідомо скільки вона буде тривати. А жити потрібно тут і зараз”, - наголосила номінатка премії, санінструктор Наталія Гасюк. 

Також під час конференції присутні віддали шану загиблим Героям України хвилиною мовчання.

Як повідомлялося, у Києві відкрили благодійну виставку дитячих малюнків та малюнків на бронеплитах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-