Кличко обговорив із мером Брюсселя проведення в листопаді Інвестиційного форуму Києва

Кличко обговорив із мером Брюсселя проведення в листопаді Інвестиційного форуму Києва

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко обговорив із мером Брюсселя Філіпом Клозом проведення Інвестиційного форуму Києва, який відбудеться у листопаді в столиці Бельгії.

Як передає Укрінформ, про це Кличко повідомив у Телеграмі.

"Сьогодні зустрівся з мером Брюсселя Філіпом Клозом. Обговорюємо Інвестиційний форум Києва, який і цього року, в листопаді, відбудеться в Брюсселі. До заходу приєднаються представники міжнародного бізнесу, фінансових компаній, інвестори, експерти з різних країн", - зазначив Кличко.

Читайте також: У центрі Парижа відкрили Київський сквер

За його словами, минулого року Клоз запропонував допомогу й організував форум у своєму місті.

"Тоді ми підписали Меморандум про співпрацю в реалізації проєктів з підтримки критичної інфраструктури, відновлення та подальшого розвитку Києва та створили Брюссельську платформу для обʼєднання зусиль. І сьогодні до неї вже доєднались 15 європейських міст", - повідомив Кличко.

Він також запропонував меру Брюсселя долучитися до реалізації у Києві проєкту реабілітаційного центру для захисників.

Читайте також: Кличко зустрівся з міністром фінансів ФРН

"Брюссель протягом півтора року передав Києву 4 авто швидкої допомоги, технологічне медичне обладнання, яке встановили в столичних лікарнях, медичні матеріали та гуманітарну допомогу і готує наступну допомогу", - зауважив Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня у центрі французької столиці, поруч з Єлисейськими полями, мери Парижа та Києва Анн Ідальго і Віталій Кличко відкрили Київський сквер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-