Кличко зустрівся з міністром фінансів ФРН

Кличко зустрівся з міністром фінансів ФРН

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з міністром фінансів Німеччини Крістіаном Лінднером та обговорив з ним фінансову допомогу і постачання зброї.

Про це мер столиці повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Зустрівся з міністром фінансів Німеччини Крістіаном Лінднером, який прибув сьогодні до Києва», – поінформував він.

Кличко зазначив, що під час зустрічі вони обговорили ситуацію в Україні та у Києві, а також подальшу підтримку боротьби України проти російського агресора, фінансову допомогу та постачання зброї.

«Я підкреслив, що Україна гостро потребує необхідного озброєння. Це і системи ППО, і далекобійна зброя. І ми розраховуємо на розуміння ситуації нашими партнерами, що зволікати не можна!» – зауважив Київський міський голова.

Своєю чергою, за словами Кличка, Лінднер зазначив, що Німеччина продовжить підтримку України, оскільки в країні переконані, що завдання цивілізованого світу – зробити все, щоб Україна перемогла в війні, яку розвʼязала Росія, інакше загроза від російського агресора ще довго нависатиме над всією Європою.

Читайте також: Кличко зустрівся з послом США - обговорили безпеку та енергетику

Як повідомляв Укрінформ, міністр фінансів Німеччини Крістіан Лінднер прибув до Києва вранці 14 серпня − це його перший візит до української столиці з початку повномасштабної війни.

Фото: Віталій Кличко/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-