У КМВА прокоментували затримання свого посадовця, який допомагав ухилянтам

У КМВА прокоментували затримання свого посадовця, який допомагав ухилянтам

Укрінформ
У Київській міській військовій адміністрації прокоментували затримання ДБР свого посадовця, який допомагав військовозобов'язаним виїжджати за кордон.

Як передає Укрінформ, коментар КМВА опублікований у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Державне бюро розслідувань затримало посадову особу, яка відряджена до Київської міської військової адміністрації. Офіційно йому інкримінують оформлення фіктивних документів про непридатність до військової служби, які дозволяють військовозобов’язаним особам безперешкодно виїжджати за кордон», - ідеться у повідомленні. 

В КМВА зауважили, «що справа, за якою затриманому висунуто підозру, не пов’язана із виконанням його службових обов’язків як посадової особи Київської міської військової адміністрації».

Водночас в КМВА заявляють, що «жодні попередні заслуги будь-кого з громадян України, особливо, якщо він є офіцером Збройних Сил України, не можуть виправдати злочин наживи під час війни!».

Читайте також: В Україні викрили схему ухилення від призову - причетні військкомати Києва та 10 областей

«Це зрада тих, хто проливає свою кров на фронті. Українська армія, влада і суспільство повинні остаточно очиститись від такої ганьби і зради. Це невід’ємна складова нашої перемоги над ворогом! Як зовнішнім, так і внутрішнім!», - наголосили у КМВА.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці затримали посадовця Київської міської військової адміністрації, який за 10 тис. доларів допомагав чоловікам виїхати за кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-