У Києві до 10 років засудили наркодилера, який організував збут кокаїну

У Києві до 10 років засудили наркодилера, який організував збут кокаїну

Укрінформ
Наркодилера, який організував постачання та незаконний збут кокаїну у місті Києві в особливо великих розмірах, засудили до 10 років ув'язнення.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За підтримання публічного обвинувачення Київською міською прокуратурою судом оголошено обвинувальний вирок 37-річному громадянину Ізраїлю, уродженцю РФ, який організував постачання та незаконний збут кокаїну у місті Києві в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Прокурором у суді доведено, що обвинувачений організував постачання та незаконний збут кокаїну у столиці в особливо великих розмірах.

В ході досудового розслідування правоохоронці провели обшуки за місцем проживання обвинуваченого, в автомобілі та у приміщенні де виготовлявся наркотичний засіб. В ході обшуку виявлено та вилучено 600 г кокаїну, грошові кошти, прекурсори, обладнання для виготовлення та фасування наркотиків, мобільні телефони, сім-картки та банківські картки.

Вироком Дніпровського районного суду міста Києва обвинуваченого засуджено до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Читайте також: На Прикарпатті у торговців зброєю поліція знайшла ще й велику партію наркотиків

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці викрили угруповання наркоторговців, яке щомісяця заробляло до 1,6 млн грн на збуті метадону і димедролу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-