На Прикарпатті у торговців зброєю поліція знайшла ще й велику партію наркотиків

На Прикарпатті у торговців зброєю поліція знайшла ще й велику партію наркотиків

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківській області на гарячому затримали членів угруповання, які продавали незареєстровану зброю.

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Івано-Франківської області, передає Укрінформ.

«Прикарпатські поліцейські викрили групу осіб на збуті зброї. Затримали фігурантів «на гарячому», при спробі чергового збуту незареєстрованої зброї», - повідомляють правоохоронці.

Організував злочинну діяльність зі збуту незареєстрованої нарізної вогнепальної зброї та боєприпасів 61-річний мешканець села Космач. Допомагали йому в цьому два жителя Прикарпаття.

«Зловмисники збули гладкоствольний пістолет зразка 1930 року, гвинтівку системи Мосіна, револьвер системи Сміта-Вессона зразка 1880 року, пістолет-кулемет системи Шпагіна зразка 1941 року тощо», - уточнили у поліції.

Правоохоронці провели в затриманих кілька обшуків. «Виявили гладкоствольні рушниці, нарізний карабін, стартовий пістолет, ножі, патрони, порох, а ще - шість паперових згортків та два полімерні пакети з речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, близько 600 грамів. Все це вилучено та направлено на експертизу», - додали в поліції.

Читайте також: На Вінниччині затримали чоловіків, які везли зі сходу цілий арсенал

Відкрито провадження за кількома статтями Кримінального кодексу.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці викрили уродженця Закарпатської області, який автомобілем перевозив з Мукачева до столиці партію кокаїну на суму майже 100 тис. доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-