У Києві провели спільні навчання із захисту міста

У Києві провели спільні навчання із захисту міста

Фото
Укрінформ
Угруповання сил та засобів оборони міста Києва у взаємодії з Патрульною і Національною поліцією, Національною гвардією провели в Печерському районі столиці спільні навчання із захисту міста.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі Київська міська військова адміністрація.

Захист столиці України та її мешканців – важливе питання не лише для нашого міста, але й для держави. Тому за сприяння Київської міської військової адміністрації визначені структурні підрозділи систематично проводять тренування щодо вдосконалення оборони”, - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в КМВА, під час спільних навчань розгорнули блок-пост, встановили обмежувальні знаки, елементи інженерних загороджень, відпрацювали перевірку транспорту, документів, елементи оборони блок-посту, тактичної медицини тощо.

Такі тренування потрібно проводити системно і з залученням максимальної кількості силових структур та структур управління. Кожного разу, коли проводяться такі заходи – удосконалюється взаємодія між різними підрозділами, напрацьовуються навички управління”, - підкреслив начальник КМВА, генерал-полковник Сергій Попко.

Читайте також: Екстрені сповіщення з гучним сигналом розсилає ДСНС - КМДА

За його словами, результати штатного аналізу після тренувань завжди дають змогу виявити недоліки, виправити помилки і ще краще підготувати людей до виконання важливого завдання – захисту Києва та його мешканців від потенційних загроз.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві розпочинають проводити регулярні заняття з цивільним населенням для підготовки до захисту та оборони міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-