Зеленський звільнив очільників чотирьох районних адміністрацій Києва

Зеленський звільнив очільників чотирьох районних адміністрацій Києва

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський голів Святошинської та Деснянської райадміністрацій Києва та увільнив від роботи очільників Подільської та Дніпровської

Як передає Укрінформ, відповідні розпорядження опубліковані на сайті Президента.

Згідно з розпорядженням №118/2023-рп, Сергія Коваленка увільнено від тимчасового виконання обов’язків голови Подільської райдержадміністрації.

Відповідно до розпорядження №117/2023-рп, Павла Бабая увільнено від тимчасового виконання обов’язків голови Дніпровської райдержадміністрації.

Також Зеленський, згідно з розпорядженням №116/2023-рп, звільнив Сергія Павловського з посади голови Святошинської РДА, а, відповідно до розпорядження №115/2023-рп, Дмитро Ратніков звільнений з посади голови Деснянської РДА.

Читайте також: Загибель людей біля укриття: суд відпустив охоронця поліклініки під домашній арешт

Як повідомляв Укрінформ, 27 червня Кабінет Міністрів підтримав проєкт розпорядження про оголошення догани голові Київської міської державної адміністрації Віталію Кличку, начальнику Київської міської військової адміністрації Сергію Попку та низці голів райдержадміністрацій.

Також уряд погодив проєкти розпоряджень Президента про звільнення Ратнікова з посади голови Деснянської РДА і Павловського з посади голови Святошинської РДА.

Читайте також: Директору Департаменту безпеки КМДА вручили підозру через закрите укриття

Кабмін також ухвалив увільнити Бабія від тимчасового виконання обов’язків голови Дніпровської РДА і Коваленка - від тимчасового виконання обов’язків голови Подільської РДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-