Уряд підтримав оголошення догани Кличку та Попку

Уряд підтримав оголошення догани Кличку та Попку

Укрінформ
Кабінет Міністрів підтримано проєкт розпорядження про оголошення догани голові Київської міської державної адміністрації Віталію Кличку, начальнику Київської міської військової адміністрації Сергію Попку та низці глав райдержадміністрацій.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на Телеграм Уряд online.

"Підтримано проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про притягання до дисциплінарної відповідальності (оголошення догани голові Київської міської державної адміністрації Кличку В.В. та начальнику Київської міської військової адміністрації Попку С.М., голові Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Садовому С.М., голові Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Фесику К.О., голові Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Кондрашовій Н.М., голові Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Чечотці І.Р., а також першому заступникові голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Калашнику М.В. та першому заступникові голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Поповцеву О.С., на яких розпорядженнями Президента України тимчасово покладено виконання обов'язків голів відповідних райдержадміністрацій)»", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Уряд доручив Камишину невідкладно напрацювати рішення для покращення ситуації з укриттями

Водночас Кабмін погодив проєкти розпоряджень Президента про звільнення Олександра Хомича  з посади голови Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області, Людмили Мерзлюк з посади голови Білоцерківської районної державної адміністрації Київської області, Тетяни Сизон з посади голови Конотопської районної державної адміністрації Сумської області, Дмитра Ратнікова з посади голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації та Сергія Павловського з посади голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Уряд також ухвалив увільнити Павла Бабія від тимчасового виконання обов’язків голови Дніпровської райдержадміністрації та Сергія Коваленка - від тимчасового виконання обов’язків голови Подільської РДА в місті Києві.

Кабмін підтримав проєкт протокольного рішення про погодження призначення Руслана Мовчана на посаду першого заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради нацбезпеки та оборони про приведення до 25 липня 2023 року в належний стан бомбосховищ по всій Україні. Зеленський раніше  анонсував кадрові рішення після розгляду на РНБО цього питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-