У Києві військовим і добровольцям вручили відзнаки міського голови

У Києві військовим і добровольцям вручили відзнаки міського голови

Укрінформ
У Києві військових і добровольців нагородили відзнаками від імені Київського міського голови Віталія Кличка – медалями «Честь. Слава. Держава»

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Відзнаки вручив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

За словами Бондаренка, «Україна сьогодні бореться, віддаючи найцінніше – життя своїх кращих синів та дочок. Бореться, аби жити на своїй землі в незалежній державі, сповідувати свої ідеали та принципи. Ставати на одне коліно перед тими, хто на щиті, але не ставати на коліна перед ворогом».

Читайте також: Зеленський у Раді вручив нагороди українським захисникам і сім'ям полеглих воїнів

«Ворог не зміг взяти Київ за три дні тільки завдяки мужності наших захисників та захисниць. Українські військові, добровольці, бойові медики щоденно працюють заради Перемоги, заради порятунку мільйонів життів від російської тиранії. Кривавою ціною завершується формування нової української нації. Нації, яка йде своєю дорогою, демонструючи світові силу й міць», – наголосив заступник міського голови.

Він подякував військовим та добровольцям за те, що вони роблять кожен день, кожної хвилини, аби наблизити час перемоги України.

Як повідомляв Укрінформ, у червні у Києві нагородили переможців конкурсу професійної журналістики «Честь професії-2023».

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-