Київрада виділила додаткові 750 мільйонів на ремонт укриттів

Київрада виділила додаткові 750 мільйонів на ремонт укриттів

Укрінформ
Районним державним адміністраціям на ремонт укриттів у Києві додатково виділили 750 мільйонів гривень з міського бюджету.

Таке рішення ухвалила Київська міська рада під час пленарного засідання, передає кореспондент Укрінформу. 

Кошти по держадміністраціях будуть розподілені так: Голосіївська — 42,9 млн грн, Дарницька — 58, 9 млн грн, Деснянська — 61,8 млн грн, Дніпровська — 60,4 млн грн, Оболонська — 53,6 млн грн, Печерська — 28,2 млн грн, Подільська — 35,7 млн грн, Святошинська — 57,7 млн грн, Солом‘янська — 65, 5 млн грн, Шевченківська — 35,6 млн грн.

“Даний розподіл ми здійснюємо за принципом, що використовувався при формуванні бюджету – за кількістю населення, а, відповідно, за кількістю укриттів. Зберігається ця пропорція, яку ми закладали ще при формуванні бюджету", - пояснив перший заступник голови постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Странніков.

Читайте також: У Києві перевірили майже три тисячі укриттів

Ще 50 млн грн додаткових коштів виділили Департаменту житлово-комунальної інфраструктури на експлуатацію та технічне обслуговування та капремонти підвальних приміщень житлових будинків, як простіших укриттів.

Також 200 млн грн виділили Департаменту охорони здоров’я на капремонт сховищ у підпорядкованих закладах.

Як повідомлялося, за два роки було виділено понад 1,2 млрд грн на облаштування столичних укриттів, з яких 900 млн грн – у 2023 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-