Нічна атака на Київ: ППО збила всі повітряні цілі

Нічна атака на Київ: ППО збила всі повітряні цілі

Укрінформ
Сили ППО виявили та знищили всі повітряні об'єкти, якими ворог цієї ночі намагався атакувати Київ.

Таку інформацію оприлюднила у Телеграмі КМВА, передає Укрінформ.

«Перший день літа. День захисту дітей. А рашисти здійснюють черговий напад на столицю і знов вбивають! Вбивають українських дітей. Ця атака пов’язана із застосуванням агресором ймовірно, оперативно-тактичних ракетних комплексів наземного базування. Тому ракети на Київ полетіли не з літаків. Попередньо, це були крилаті ракети та балістичного типу (остаточно кількість та тип зброї визначать Повітряні сили)», - зазначив очільник КМВА Сергій Попко.

За наявною інформацією, усі виявлені повітряні цілі були знищені силами і засобам протиповітряної оборони.

На жаль, від падіння уламків є жертви та руйнування. У Деснянському районі столиці рештки впали на поліклініку, та на прилеглий багатоповерховий будинок. Внаслідок чого, попередньо, троє людей загинули, серед них – двоє дітей, ще до десяти дістали поранення.

У Дніпровському районі уламками пошкоджено житловий будинок, зафіксовано займання припаркованих автомобілів, падіння уламків на проїжджу частину. Є потерпілі. Усім надана медична допомога. Дані оперативного зведення оновлюються й уточнюються.

Читайте також: Кількість жертв унаслідок атаки на Київ зросла, серед них діти - КМВА

«Неухильно дотримуйтеся правил безпеки при оголошенні повітряної тривоги! І будьте особливо обережні – балістичні ракети летять дуже швидко. Час від оголошення тривоги до підльоту ракети йде на секунди! Тому завчасно готуйте необхідні речі і мінімізуйте час зборів та переходу в укриття!», - наголосив Попко.

У КМВА також додали, що у Дніпровському районі зафіксовано пошкодження трубопроводу гарячого водопостачання. На місце виїхала аварійна бригада.

Як повідомлялося, під час повітряної тривоги в Києві було чути низку вибухів - у столиці працювали сили ППО.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-