У Макарівському райсуді прокоментували смертельну ДТП за участі голови суду Тандира

У Макарівському райсуді прокоментували смертельну ДТП за участі голови суду Тандира

Укрінформ
Колектив Макарівського райсуду Київської області заявляє, що не виправдовує дії голови суду та виступає за повне й неупереджене розслідування трагічної події.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті суду. 

“За інформацією зі ЗМІ, вночі 26 травня суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир на заїзді в місто Київ зі сторони Житомира не впорався з керуванням автомобілем, що мало наслідком смерть людини (за інформацією ЗМІ загинув військовослужбовець Нацгвардії). Ми не знаємо усіх подробиць шокуючої події, що сталась, та і важко в це повірити. Колектив суду висловлює щирі співчуття родині загиблого й розділяє сум і біль”, - ідеться в повідомленні.

У суді наголошують, що “в Макарівському районному суді нульова толерантність до вживання алкоголю за кермом”.

“Ми жодним чином не виправдовуємо дії голови суду та виступаємо за повне та неупереджене розслідування цієї події”, - ідеться в повідомленні.

Також зазначається, що колектив суду буде надавати максимальне сприяння при здійсненні всіх процесуальних дій, і висловлює сподівання, “що і суддя, за участі якого стався цей жахливий трагічний випадок, буде надавати максимальне сприяння слідству, щоб не підривати авторитет судової влади та довіру суспільства до суддів, які чесно і з гідністю виконують свої обов'язки”.

Читайте також: Винуватець смертельної ДТП біля Sky Mall отримав вирок - 10 років тюрми

“Офіційно повідомляємо, що наразі голова суду відсутній на робочому місці. Про подальший перебіг подій будемо інформувати на офіційних ресурсах суду”, - зазначають у суді.

Як повідомлялося, слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участі голови райсуду Київської області, що трапилась на одному з блокпостів у Києві.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 26 травня голова Макарівського райсуду Олексій Тандир збив на смерть 23-річного нацгвардійця на блокпосту в столиці. Повідомлялося, що суддя перебував у стані алкогольного сп’яніння і що правоохоронці його затримали.

Фото: ДБР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-