Винуватець смертельної ДТП біля Sky Mall отримав вирок - 10 років тюрми

Винуватець смертельної ДТП біля Sky Mall отримав вирок - 10 років тюрми

Укрінформ
Винуватця смертельної ДТП біля Sky Mall у Києві, в якій загинули двоє людей і ще четверо було травмовано, засудили до 10 років позбавлення волі.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За підтримання Київською міською прокуратурою публічного обвинувачення суд оголосив обвинувальний вирок 32-річному водію за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Прокурори в суді довели, що 13 жовтня 2018 року обвинувачений, керуючи автомобілем Seat Leon у стані алкогольного сп’яніння, рухався зі сторони Північного мосту в напрямку вулиці Оноре де Бальзака зі значним перевищенням швидкості (близько 165 км/год).

Виїхавши на смугу громадського транспорту, водій допустив зіткнення з іншим автомобілем, який рухався з ним в одному напрямку.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів Seat Leon померли на місці пригоди, ще троє отримали тілесні ушкодження, двоє з них тяжкі. Також постраждав водій іншого автомобіля, він отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Читайте також: У Києві позашляховик перекинув «швидку» – шестеро постраждалих, серед них немовля

Вироком суду винуватця смертельної ДТП визнали винним та призначили максимально можливе за санкцією статті покарання - 10 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому у місті Жовква Львівської області автомобіль в’їхав у стіну будинку, внаслідок чого водій і троє його пасажирок загинули на місці події.

Фото: Київська міська прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-