Поліція показала уламки ракет, якими росіяни намагалися атакували Київ

Поліція показала уламки ракет, якими росіяни намагалися атакували Київ

Фото
Укрінформ
У Київській області поліція проводить огляди місць падіння уламків російських ракет і фіксує пошкодження.

Як передає Укрінформ, про це начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов повідомив у Телеграмі та опублікував відповідні світлини.

“Поліцейські проводять огляди місць падіння уламків і фіксують пошкодження. На даний час суттєвих руйнувань не зафіксовано, травмованих осіб немає”, - зазначив він.

Як підкреслив Нєбитов, "Росія знову намагалася вразити ракетами українську столицю. Але завдяки професійним діям бійців Протиповітряної оборони Збройних сил України плани ворога вчергове провалились".

Також він вкотре закликав завжди дотримуватись заходів безпеки під час повітряної тривоги.

Нєбитов застеріг, що в разі виявлення уламків ракет, безпілотних літальних апаратів, інших невідомих предметів не можна їх торкатися, і слід повідомити на спецлінію “102”. Також по можливості необхідно обмежити доступ сторонніх до місця і чекати на прибуття спеціальних служб.

Андрій Нєбитов показав уламки ворожих ракет, які виявили на засіяних полях області.

Читайте також: Кличко повідомив про вибухи у двох районах Києва

Як повідомляв Укрінформ, за попередніми даними, усі ворожі цілі у повітряному просторі Києва зранку 18 травня були виявлені і знищені.

Атаку ворог здійснив з бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію, ймовірно, крилатими ракетами типу Х-101/555. Після запуску ракет росіяни задіяли над столицею розвідувальні БпЛА.

Фото: поліція Київщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-