У КМВА розповіли про наслідки нічної атаки на Київ

У КМВА розповіли про наслідки нічної атаки на Київ

Укрінформ
За попередніми даними, в ході ворожої атаки на Київ падіння уламків ракет зафіксовано у п'яти районах.

Про це в Телеграмі повідомляє КМВА, передає Укрінформ.

«Восьмий повітряний напад на Київ з початку травня! Цього разу ворог здійснив комплексну атаку з різних напрямків одночасно, із застосуванням БпЛА, крилатих ракет та, ймовірно, ракет балістичного типу. Вона була винятковою за своєю щільністю - максимальна кількість атакуючих ракет за найкоротший проміжок часу», - зазначив очільник КМВА Сергій Попко.

За попередньою інформацією, переважна більшість ворожих цілей в повітряному просторі Києва була виявлена і знищена. Дані про кількість та тип ракет незабаром повідомлять Повітряні сили.

Також  за попередніми даними, зафіксовано падіння уламків у Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці. Найбільші пошкодження - в Солом’янському районі, там сталося займання нежитлового приміщення та кількох одиниць автомобільної техніки. Пожежа ліквідована.

Читайте також: У Києві та області повторна тривога, ППО працює по безпілотнику

«В решті районів пошкодження не суттєві - у більшості виявлено падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію чи лісопаркову зону. Наразі інформації щодо потерпілих немає. Дані оперативного зведення збираються та уточнюються», - підсумував Попко.

Як повідомив у Телеграмі Київський міський голова Віталій Кличко, у Шевченківському районі столиці на територію зоопарку впали уламки ракети.

Раніше мер повідомив про трьох потерпілих унаслідок ракетної атаки російських військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-