У столиці вшанували пам’ять загиблих українських спортсменів і тренерів

У столиці вшанували пам’ять загиблих українських спортсменів і тренерів

Укрінформ
У Міжнародний день спорту в Києві вшанували пам’ять загиблих українських спортсменів і тренерів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«У столиці вшанували пам’ять загиблих українських спортсменів і тренерів у Міжнародний день спорту на благо розвитку і миру», - йдеться в повідомленні.

Як зазначила директор Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації Юлія Хан, російська військова агресія на території України несе суцільну руйнацію та смерть.

«Проєкт «Янголи спорту» зібрав 200 історій спортсменів і тренерів зі всієї країни. Серед них – чемпіони світу, Європи, багаторазові переможці національних першостей з олімпійських та неолімпійських видів спорту. Тут також є історії ветеранів спорту та тих, хто тільки починали свій спортивний шлях. Неможливо навіть уявити, скільки всього вони б ще встигли зробити, якби війна не забрала в них життя», – розповіла директор Департаменту.

Читайте також: Україна бойкотуватиме змагання, де будуть атлети з росії - рішення Уряду

Подію «Янголи спорту: рік пам'яті» відвідали олімпійська призерка Ольга Саладуха, тенісист Сергій Стаховський, фристайліст, олімпійський чемпіон Олександр Абраменко, веслувальник-каноїст, дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан, футболіст Владислав Ващук та гімнаст, олімпійський чемпіон Олег Верняєв.

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабної війни росії проти України загинули 228 українських спортсменів і тренерів.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-