У столиці провели в останню путь двох Героїв-льотчиків

У столиці провели в останню путь двох Героїв-льотчиків

Фото
Укрінформ
У столиці попрощалися з двома льотчиками - Ігорем Соломенніковим та Віктором Волинцем.

Як передає Укрінформ, про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомляє у Телеграмі.

«Сьогодні в столиці попрощалися з двома Героями-льотчиками. Двома киянами, які загинули за Україну - 22-річним Ігорем Соломенніковим та 55-річним Віктором Волинцем», - зазначив Кличко.

Він повідомив, що герої загинули на Донбасі під час виконання бойового завдання - екіпаж був уражений винищувачем ворога. За його словами, захисники виконали не один бойовий виліт в складі одного екіпажу - Ігор був штурманом, а Віктор - льотчиком.

У столиці попрощалися з двома Героями-льотчиками / Фото: КМДА

Віктор родом з Житомирщини. Випускник Чернігівського вищого військового авіаційного училища льотчиків. До повномасштабного вторгнення працював пілотом цивільних авіакомпаній. Із жовтня 2022 року служив у складі 7-ї бригади тактичної авіації імені Петра Франка.

Читайте також: У Кропивницькому провели в останню путь п'ятьох воїнів

Ігор родом із Севастополя. Також військовий льотчик - завершив Харківський національний університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба. Теж проходив службу в 7-й бригаді тактичної авіації.

«Вічна пам’ять і слава Героям! І наша шана та вдячність воїнам, які боронять сьогодні Україну!», - додав мер.

Як повідомлялося, сьогодні у Києві також прощалися з українськими розвідниками, які загинули під час виконання бойового завдання у брянській області рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-