У Києві до суду пішла справа про привласнення ₴8 мільйонів на ремонті теплопунктів

У Києві до суду пішла справа про привласнення ₴8 мільйонів на ремонті теплопунктів

Фото
Укрінформ
У столиці скеровано до суду справу про заподіяння бюджетові збитків у розмірі майже 8 млн грн під час ремонту теплових пунктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуку Київська міська прокуратура.

Шевченківська окружна прокуратура Києва передала до суду обвинувальний акт за фактом заволодіння бюджетними коштами організованою групою з посадовців Шевченківської РДА, керівників підрядних організацій та фірм-посередників.

За даними прокуратури, одне з управлінь Шевченківської РДА уклало низку договорів з підприємствами щодо виконання капітального ремонту та модернізації модульних індивідуальних теплових пунктів (ІТП) житлових будинків на території району.

При цьому вартість поставленого підприємствами обладнання майже втричі перевищувала ціну модулів ІТТ у виробника продукції, а роботи з ремонту об’єктів проводилися не в повному обсязі.

“Отримані за рахунок штучного збільшення вартості обладнання та обсягів робіт кошти учасники організованої групи використовували на свою користь”, - зазначили у прокуратурі.

Читайте також: Трьох київських посадовців підозрюють у розтраті мільйона на шкільні укриття

Згідно з висновками експертизи, цими діями територіальній громаді Києва завдано збитків на суму близько 8 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві заступнику директора та начальнику відділу комунального підприємства, а також керівнику підрядної організації повідомили про підозру у завданні збитків на понад 2 млн грн столичному бюджету під час реконструкції зоопарку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-