У пасажира столичного метро виявили гранату

У пасажира столичного метро виявили гранату

Фото
Укрінформ
У Києві на станції метро «Мінська» в одного з пасажирів правоохоронці виявили в кишені ручну гранату дистанційної дії «Ф-1» із запалом до неї, зловмисник затриманий, йому оголошена підозра.

Як передає Укрінформ, про це Управління поліції в метрополітені повідомляє у Фейсбуці.

Правопорушником виявився 29-річний уродженець Одеської області. Чоловік постійно озирався та підозріло поводився, чим і привернув увагу правоохоронців.

«Поліцейські зупинили чоловіка для перевірки, а під час поверхневої перевірки виявили у нього в кишені гранату «Ф-1» та запал до неї. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та задокументувала злочин», – зазначили в поліції.

Вилучений речовий доказ відправлений на експертне дослідження. Правопорушник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту оголошена підозра у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Йому загрожує ув'язнення терміном від трьох до семи років.

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Читайте також: Напад на продавчиню на Київщині: в агресора в наплічнику знайшли гранати та два автомати

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові правоохоронці затримали місцевого жителя, який намагався продати автомат і велику кількість боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-